Algemeen
Borculo

28 februari 2023

LG-Dance’s dansers scoren hattrick op Dancestars-wedstrijd in Oss

LG-Dance’s dansers scoren hattrick op Dancestars-wedstrijd in Oss

BORCULO / OSS – De dansers van LG-Dance zetten afgelopen weekend mooie resultaten neer op de wedstrijd van Dancestars in Oss. Team Release Avenue is bezig aan een succesvol seizoen en scoorde een hattrick door de derde wedstrijd op rij in de prijzen te eindigen. Het team onder leiding van Kimberley Meijer mocht in een sterk deelnemersveld een mooie tweede prijs in ontvangst nemen in de categorie jazz/modern O18 novice.

Naast het team kwamen ook enkele dansers individueel in actie. Voor Nina Tollenaar was er een mooie eerste plaats in de solo categorie U18 jazz/modern beginner. Later op de dag herhaalde Sérah Tesselhof dit kunstje door in haar solo categorie U15 jazz/modern novice naar de eerste plaats te dansen. Beide dansers deden dit met een zelfgemaakte choreografie.

Nadat zij vanwege een langdurige blessure van Lisa de Zeeuw een tijd lang niet deel konden nemen, stond het duo Lisa de Zeeuw en Sérah Tessehof weer op het podium. En hoe! Met een verrassende choreografie pakten zij een mooie derde prijs in de categorie U18 Open beginner. Ook zij deden dit met een zelfgemaakte choreografie.

Alle acts van het afgelopen weekend zijn met hun mooie prestaties direct geplaats voor het EK van Dancestars in Kalkar. Tijdens het Pinksterweekend komen de dansers hier vier dagen lang in actie. Om alles te kunnen bekostigen starten zij binnenkort een inzamelingsactie en zijn ze op zoek naar sponsoren.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook