Algemeen
Borculo
Featured

28 februari 2023

Bouwers paasvuur Dijkhoek starten weer

Bouwers paasvuur Dijkhoek starten weer

BORCULO – Het is bijna Pasen en dat betekent dat de Paasvuurbouwers in de Dijkhoek weer aan de slag gaan. Na een succesvolle vergadering en overleg met de gemeente, zijn ze klaar om het jaarlijkse paasvuur op te bouwen voor de 74e keer!

Het belooft een geweldig weekend vol vuur en muziek te worden in en rondom Kerkemeijer. Het paasvuur zal op zondag 9 april (1e paasdag) om 20.30 uur worden ontstoken en alle belangstellenden zijn welkom om het vuur te komen bekijken. De toegang is gratis.

Om het paasvuur te kunnen realiseren, is het vanaf zaterdag 25 februari mogelijk om op elke zaterdag tussen 10:00 en 16:00 en op woensdagavond tussen 19:00 en 21:00 hout aan te leveren op het terrein achter zaal Kerkemeijer. Snoeihout en dennen zonder wortels worden geaccepteerd en een vrijwillige bijdrage ter dekking van de kosten wordt op prijs gesteld.

Naast het paasvuur is er ook aandacht besteed aan een mooi muzikaal programma voor jong en oud. Op zaterdag 8 april vindt Hoonderock plaats met optredens van Playin L-street, Strahljäger, en Sammy and the Samsoknights Kofferband. Op zondag 9 april is er een nog ruimer programma met optredens van Lead in de grote zaal, DJ Christo in de après-ski bar en DJ Doubble B in de feesttent buiten. De avond begint om 21:00 uur, dus wees op tijd. Het feest gaat door tot in de late uurtjes!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook