Algemeen
Borculo
Featured

1 maart 2023

Nieuwe oproep vermiste Wico van Leeuwen in Opsporing Verzocht

Nieuwe oproep vermiste Wico van Leeuwen in Opsporing Verzocht

BORCULO – De vermissing van Wico op 17 mei 2022 blijft nog altijd een mysterie. Hoewel er in februari een verdachte is aangehouden in het onderzoek, heeft dit nog niet geleid tot een doorbraak in de zaak. De politie vreest dat Wico mogelijk niet meer in leven is.

Op dinsdagavond werd in het televisieprogramma Opsporing Verzocht opnieuw aandacht besteed aan de vermissing van Wico. De uitzending bevatte een reconstructie van de verdwijning en zijn zoon deelde een aangrijpend verhaal over zijn vader. De politie roept het publiek op om informatie te delen die kan helpen bij het vinden van Wico of het oplossen van de zaak. Om meer informatie over deze zaak te verkrijgen, doet de politie een dringend beroep op het publiek. Indien u informatie heeft die kan bijdragen aan het vinden van Wico of aan het oplossen van deze zaak, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van de zaak, is er een beloning van 10.000 euro beschikbaar gesteld.

De politie is nog steeds actief op zoek naar de vermiste Wico en roept opnieuw op tot de medewerking van het publiek. Iedereen die informatie heeft wordt verzocht deze te delen met de politie.

Bekijk hieronder de oproep in het programma Opsporing Verzocht:

Advertentie:

Booking.com

Lees ook