Algemeen
Borculo

3 maart 2023

Politie onderzoekt woninginbraak in Prinses Irenestraat Borculo

Politie onderzoekt woninginbraak in Prinses Irenestraat Borculo

BORCULO – De politie is op zoek naar informatie over een woninginbraak die heeft plaatsgevonden tussen woensdag 1 maart 2023 21:00 uur en donderdag 2 maart 2023 13:00 uur in de Prinses Irenestraat in Borculo. De toedracht van de inbraak is nog onbekend.

Mogelijk heeft u iets gezien of gehoord dat relevant kan zijn voor het lopende onderzoek. Heeft u of één van uw huisgenoten bijvoorbeeld een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement? Of heeft u verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Ook informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord kunnen van belang zijn voor het onderzoek.

Als u beschikt over camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn.

Wilt u de informatie liever anoniem doorgeven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via het gratis nummer 0800-7000.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook