Algemeen
Borculo

3 maart 2023

Borculo maakt zich op voor het 51e Kegelkampioenschap

Borculo maakt zich op voor het 51e Kegelkampioenschap

BORCULO – Borculo maakt zich op voor het 51e Kegelkampioenschap dat van start gaat op 27, 28 en 29 maart en zal doorgaan tot en met 3, 4 en 5 april 2023. De finale, prijsuitreiking en een gezellige avond zullen plaatsvinden op 6 april 2023 bij de Kegelkelder aan de Lochemseweg 3 in Borculo.

Met maar liefst 4 banen tot hun beschikking zullen de deelnemers op iedere baan 10 ballen op 2 avonden gooien. Dit betekent dat iedere speler op 5 april in totaal 80 ballen heeft gegooid. Het kegelkampioenschap wordt dit jaar georganiseerd door 7 clubs en er zullen zowel dames als heren in de klassen A, B en C strijden om de felbegeerde titel.

Op de finale-avond op 6 april zullen de vier hoogst geklasseerde spelers na drie rondes van elke klasse de laatste 40 ballen gooien. Dit is altijd een spannende wedstrijd waarbij de zenuwen hoog oplopen.

Toeschouwers zijn van harte welkom op een van de speelavonden om te komen kijken. Als je zelf interesse hebt om te gaan kegelen, ben je ook van harte welkom. De organisatie hoopt op een gezellig en succesvol toernooi en wenst alle deelnemers veel succes.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook