Algemeen
Borculo

15 maart 2023

Camping Klein Haneveld genomineerd voor Campercontact Awards

Camping Klein Haneveld genomineerd voor Campercontact Awards

BORCULO – Op 14 maart is bekendgemaakt dat Camping Klein Haneveld in Borculo is genomineerd voor de Campercontact Awards 2023. De overnachtingslocatie dingt mee naar de titel Camping van het Jaar 2023 in Nederland.

De verkiezing is open voor camperlocaties in zes verschillende landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. De genomineerden zijn geselecteerd op basis van de beoordelingen van Campercontact gebruikers in 2022, in combinatie met het aantal gegeven reviews.

Camping Klein Haneveld is gelegen aan de welbekende Lebbenbruggedijk in Borculo. De gezellige mini camping bevindt zich buitenaf, maar toch centraal gelegen, namelijk op 1,5 km van de stad Borculo met de bijbehorende winkels en terrassen, en op 500 meter afstand van een mooi natuurgebied. Of u nu op zoek bent naar een mooie basisplek om uw kampeermiddel op te zetten en te genieten van de rust, of juist wat wilt ondernemen buiten de camping, Camping Klein Haneveld biedt voor elk wat wils.

Stemmen voor de verkiezing kan tot en met 16 april op de website van Campercontact. Helpt u Camping Klein Haneveld om Camping van het Jaar 2023 te worden? Breng dan uw stem uit via www.campercontact.com/nl/awards2023 en laat uw waardering blijken.

Meer informatie over Camping Klein Haneveld is te vinden op www.campingkleinhaneveld.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook