Algemeen
Borculo

21 maart 2023

Derde editie van Kleine Woodstock in Borculo

Derde editie van Kleine Woodstock in Borculo

BORCULO – Op zondag 2 juli vindt voor de derde keer op rij het festival “Kleintje Woodstock” plaats in Borculo. Het festival is een eerbetoon aan de artiesten, muziek en de sfeer uit de periode van het legendarische festival in 1969. Kleintje Woodstock vindt plaats op en rond de parkeerplaats van Crossroads Studio’s in Borculo.

De hoofdact van het festival is dit jaar de in Engeland opgegroeide Sean Webster met zijn band. Sean heeft het afgelopen jaar getourd met Johan Derksen langs Nederlandse theaters en heeft samen met Erwin Java van Cuby & The Blizzards op verschillende festivals opgetreden. Andere bands die optreden tijdens het festival zijn The Blue Jayes, Band Onbekend, House of Pop band en Q-Select. The Blue Jayes is een akoestische band met veel harmonieën in de zang. Band Onbekend maakt in een akoestische setting van ieder optreden een feestje. House of Pop band bestaat uit leerlingen van muziekschool House of Pop en Q-Select speelt nummers uit de jaren 60-70.

Naast muzikale optredens is er ook een bijpassende Hippiemarkt met kleding en sieraden. Verder zijn er kraampjes met eten en drinken aanwezig. Voor bezoekers die van ver komen, zijn er op wandel- of fietsafstand verschillende kampeer- en camperplekken beschikbaar.

De voorverkoop van kaarten is gestart en deze zijn te verkrijgen bij Crossroads Studio’s en online via www.crossroadsborculo.nl. Kleintje Woodstock begint om 12:30 uur en duurt tot 18:30 uur.

Voor meer informatie over het festival en de line-up, kunt u terecht op de website van Crossroads Studio’s.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook