Algemeen
Borculo

21 maart 2023

Muraltplein volgende in rij voor herinrichting

Muraltplein volgende in rij voor herinrichting

BORCULO – Het werk aan de Veemarkt in Borculo is bijna afgerond, waardoor de werkzaamheden zich nu verplaatsen naar het Muraltplein. Sallandse Wegenbouw begint maandag 20 maart met het werk aan de weg voor de panden van Dick Meilink, de Borculose Schaar, de Instuif en lunchroom De Heerlijkheid. Wanneer de werkzaamheden aan de zuidzijde van de kerk zijn voltooid, wordt de weg aan de noordzijde afgesloten en kunnen de werkzaamheden aan deze zijde van de kerk beginnen. Deze werkzaamheden worden echter pas na de zomer opgepakt en de huidige inrichting zal deze zomer nog zo blijven. De herinrichting van het plein start vervolgens begin oktober, zodat de werkzaamheden voor de intocht van Sinterklaas zijn afgerond.

Een overzichtskaart van alle geplande werkzaamheden is te vinden op www.leef-inborculo.nl. De werkzaamheden aan het Muraltplein zullen worden uitgevoerd in fasen. Zo wordt in week 19 het Muraltplein afgesloten vanaf de Pearl tot het pand van Beltman Makelaars. In de periode van week 18 t/m 21 wordt het verkeer vanaf het centrum richting de Voorstad afgesloten vanwege werkzaamheden aan het Muraltplein vanaf de kerk tot aan de tijdelijke bieb.

Binnenkort krijgen de bewoners van Kerkstraat, Korte Wal, Lange en Korte Molenstraat bericht van de gemeente over de herstrating en inrichting. De werkzaamheden aan de Lange Wal staan vooralsnog gepland voor week 2 t/m 10 2024. Aanwonenden die precies op de hoogte willen blijven van de werkzaamheden, kunnen De Bouwapp downloaden.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook