Algemeen
Borculo

21 maart 2023

Succesvolle kennismaking training voetbal bij v.v. DEO

Succesvolle kennismaking training voetbal bij v.v. DEO

BORCULO – Op zaterdagochtend bij v.v. DEO was het één en al enthousiasme tijdens de kennismakingstraining voor de allerkleinsten. Onder leiding van trainster Rianne Fleissner en de assistenten Sander Siebelink en Bert Neerlaar, kregen de aanwezige 2-4 jarigen de kans om voor het eerst kennis te maken met voetbal.

Het evenement was een waar familie-uitje, met koffie voor de aanwezige (groot)ouders en ranja en koekjes voor de kinderen in de pauze. In drie groepjes gingen de kids spelenderwijs aan de slag met een parcours bestaande uit verschillende onderdelen, allemaal met de bal. Bovendien konden de ouders een balletje trappen met hun kinderen.

Het enthousiasme van zowel kinderen als ouders was enorm en iedereen deed vol overgave mee. Na afloop keerden alle aanwezigen moe maar voldaan huiswaarts. V.v. DEO bedankt alle aanwezigen voor hun komst.

Op zaterdag 15 april is er opnieuw een kennismakingstraining op sportpark Dijkhoek voor alle kinderen van 2-5 jaar die geïnteresseerd zijn in voetbal.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook