Home » Algemeen » Jaarlijkse eieractie tijdens Paasweekend bij v.v. DEO
Algemeen
Borculo

23 maart 2023

Jaarlijkse eieractie tijdens Paasweekend bij v.v. DEO

Jaarlijkse eieractie tijdens Paasweekend bij v.v. DEO

BORCULO – Met het Paasweekend in aantocht bereidt voetbalvereniging DEO zich voor op de jaarlijkse eieractie. De jeugdleden van de vereniging zullen op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april (het weekend voor Pasen) de inwoners van Borculo en omstreken verblijden met kakelverse scharreleieren.

De opbrengst van de eieractie komt volledig ten goede aan de jeugdafdeling van DEO. Van de opbrengst worden onder andere voetbalkampen en andere activiteiten bekostigd, evenals nieuwe materialen zoals voetbaldoeltjes, ballen en hesjes. DEO hoopt dat Borculo en omstreken weer massaal ‘Diekhookse’eitjes inslaat, die goed van pas zullen komen met Pasen.

Voor mensen zonder contant geld is er dit jaar ook de mogelijkheid om via de mobiele telefoon een QR-code te scannen, waardoor de betaling direct online wordt geregeld.

Daarnaast is er de mogelijkheid om op vrijdagavond 31 maart of zaterdag 1 april in de kantine van DEO eieren aan te schaffen.

Meer informatie over het wijkenschema en de verwachte tijden zal binnenkort beschikbaar zijn op de website van DEO, www.vvdeo.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook