Algemeen
Borculo

24 maart 2023

Paasvuur Dijkhoek bijna klaar voor ontsteken van het vuur

Paasvuur Dijkhoek bijna klaar voor ontsteken van het vuur

BORCULO – Het paasvuur in Dijkhoek nadert zijn voltooiing. De bouwers zijn al enkele weken druk bezig met het bouwen van het paasvuur en hebben inmiddels voldoende hout ontvangen om een prachtig vuur te bouwen. De laatste kans om hout te brengen is op zaterdag 25 maart.

Op zondag 9 april (1e paasdag) zal het paasvuur om 20.30 uur worden ontstoken. Iedereen is van harte welkom om het vuur te komen bewonderen. De toegang tot het evenement is gratis, maar omdat het zich op een evenemententerrein bevindt, moeten bezoekers de aanwijzingen van de toezichthouders en paasvuurbouwers opvolgen.

Het feestprogramma rondom het paasvuur is goed verzorgd. Op zaterdag 8 april vindt Hoonderock plaats met gratis optredens van Playin L-street, Strahljäger en Sammy and the Samsoknights Kofferband. Op zondag 9 april is er een spetterend programma met Lead in de grote zaal, DJ Christo in de après-ski bar en DJ Doubble B in de feesttent buiten. Het feest begint om 21.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent. Kaarten voor de zondag zijn al te koop, dus wees er snel bij om zeker te zijn van een gezellige avond, omdat vorig jaar de kaarten op tijd waren uitverkocht.

Dijkhoek staat bekend om zijn gezellige en veelzijdige paasvuur in de Achterhoek. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een fantastische viering van de paasvakantie.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook