Algemeen
Borculo

28 maart 2023

Mark Reinders officieel nieuwe hoofdtrainer van v.v. Reünie

Mark Reinders officieel nieuwe hoofdtrainer van v.v. Reünie

BORCULO – V.v. Reünie heeft met trots aangekondigd dat er drie trainers zijn vastgelegd voor het seizoen 2023-2024. Mark Reinders zal hoofdtrainer worden en tekent voor minimaal één seizoen. De 43-jarige Groenloër is momenteel hoofdtrainer bij GSV ’63 en v.v. Reünie wordt zijn derde club als hoofdtrainer. Voordat hij hoofdtrainer werd, was hij meerdere jaren trainer van het tweede team van v.v. Reünie. Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om de samenwerking te verlengen bij wederzijdse tevredenheid.

Mark Reinders is verheugd over zijn aanstelling als hoofdtrainer bij v.v. Reünie en zei: “Ik ben zeer blij met deze aanstaande samenwerking. Na drie fijne seizoenen bij GSV ’63 wilde ik graag een nieuwe stap maken in mijn carrière als trainer. In de gesprekken bleek Reünie een ideale vervolgstap. De club heeft de ambitie om op een attractieve en herkenbare manier te spelen. Daarnaast beschikt de club over goede faciliteiten en over veel kwaliteit in de selectie en de overige teams. Ik verheug mij erop deel te mogen uitmaken van de vereniging.”

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Naast de aanstelling van Mark Reinders als hoofdtrainer heeft v.v. Reünie Andreas Somo aangesteld als trainer van het tweede team. Andreas heeft al vele jaren ervaring als trainer en was afgelopen jaar trainer van de JO17 van UNO ’21 en assistent bij het eerste team van v.v. Reünie.

Verder zal Frank Reuver de selectie keepers en de oudere keepers van UNO ’21 volgend seizoen trainen. Frank is afgelopen jaar in Ruurlo komen wonen en was eerder keeperstrainer bij Bon Boys uit Haaksbergen, Rood Zwart Delden en actief bij de keepersschool van Michel Veurink.

Marco Engelberts, verantwoordelijk voor Voetbal Technische Zaken bij v.v. Reünie, zei: “We stellen een jonge hoofdtrainer aan die zeer bekwaam is en die bij de club past. Namens de vereniging kan ik zeggen dat we zeer blij zijn met de aanstelling van de trainers.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook