Algemeen
Borculo

6 april 2023

Seniorencarrousel op sportpark de Wildbaan

Seniorencarrousel op sportpark de Wildbaan

BORCULO – Op sportpark de Wildbaan start op donderdag 20 april een 12-weekse sportcarrousel voor 55-plussers. Het initiatief voor de seniorencarrousel is ontstaan door de vele veranderingen die in de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden op het sportpark en het groeiende aanbod voor deze leeftijdsgroep. De verschillende clubs hebben hun krachten gebundeld om samen de 12 weken te vullen. Elke week geeft een andere vereniging een training of clinic in een van de volgende sporten: voetbal, volleybal, korfbal, badminton, tennis, gym, wateractiviteiten en bootcamp.

Op donderdag 20 april om 10.00 uur begint de sportcarrousel met een informatieve bijeenkomst bij voetbalvereniging Reünie in Borculo. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijgen deelnemers informatie en nemen ze deel aan een laagdrempelige beweegactiviteit. De kosten voor het programma van 12 weken bedragen €30,-. De eerste clinic vindt plaats op 4 mei en de laatste op 20 juli.

Als deelnemers na afloop van de carrousel overtuigd zijn van een bepaalde sport, kunnen ze zich aanmelden bij de betreffende vereniging om wekelijks te sporten en lid te worden. Als ze nog niet zeker zijn, is verlenging met een strippenkaart mogelijk, waarmee ze een of meerdere sporten naar keuze nog eens kunnen beoefenen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de seniorencarrousel door contact op te nemen met de Sportfederatie Berkelland via info@sportfederatieberkelland.nl of 0545-476727.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook