Algemeen
Borculo

8 april 2023

Sponsoractie GSV’63 voor The Road to Antwerpen een groot succes

Sponsoractie GSV’63 voor The Road to Antwerpen een groot succes

GEESTEREN – Afgelopen zondag 2 april stonden er tal van activiteiten gepland bij GSV’63 rondom de derby tegen VV DEO om geld op te halen voor de sponsoractie van Evan Hilhorst (19) en Bram ten Dolle (19) voor het KWF.

Beide heren spelen bij de plaatselijke voetbalvereniging GSV’63, waar de actie van Evan en Bram niet onopgemerkt bleef. Onder het genot een heerlijke zon was het genieten op sportpark De Brouwer in Geesteren. Om de actie nog een keer onder de aandacht te brengen werd er gespeeld in speciaal ontworpen tenues met het logo van de actie. Een sfeeractie van de lagere elftallen met vuurwerk en spandoeken en veel supporters langs het veld zorgde voor een mooi plaatje.

In en rondom de kantine was het na de wedstrijd een groot feest. Het Rad van Fortuin met ruim 50 prijzen was razend populair, alle 750 loten voor de grote verloting waren binnen no-time uitverkocht en de veiling van een wedstrijdshirt leverde een fantastische bedrag op. Voor de jongste jeugd was er een springkussen opgezet. In de kantine stond een DJ die tot ’s avonds laat zorgde voor veel gezelligheid!

Aan het eind van de middag was het tijd om de totale opbrengst bekend te maken en de cheque te overhandigen aan Evan en Bram. Uiteindelijk is er in totaal een geweldig bedrag van 5205,30€ opgehaald. Daarnaast heeft ook VV DEO een prachtige cheque van 250€ aangeboden beide heren! Waar een kleine club groot in kan zijn!

De teller staat inmiddels op ruim 50.000€ en de actie loopt nog. Op 28 april staat de fietstocht van Geesteren naar Antwerpen gepland. Via hun eigen website, www.theroadtoantwerpen.nl, kun je het verhaal achter de actie lezen en op de hoogte blijven.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook