Algemeen
Haarlo

15 april 2023

Q-Select voor de laatste keer bij HCR Prinsen in Haarlo

Q-Select voor de laatste keer bij HCR Prinsen in Haarlo

HAARLO – Het zal inmiddels niemand ontgaan zijn, dat Q-Select regelmatig oude tijden doet herleven met nostalgische dansmiddagen en swingende sixties-avonden. Nummers als Born To Be Wild, A Hard Day’s Night, Da Doo Ron Ron en Riders On The Storm klinken uit de luidsprekers. Caroline, Ann en Gloria zijn er ook.

Jan Snikkers en Jan Stomps -beiden van het eerste uur- aangevuld met Emiel, Hans en Fiona, weten door hun passie voor goede muziek er elke keer weer een leuk feestje van te maken. Op zaterdag 13 mei spelen zij bij Zaal Prinsen in Haarlo. Binnenkort wordt op deze plek begonnen met de bouw van 24 woningen, dus het kan zomaar de laatste keer zijn om hier samen met Q-Select helemaal los te gaan. Kaartjes zijn online op de site Q-Select.nl te bestellen en kosten in de voorverkoop, inclusief servicekosten, € 8,50 (regulier € 10,00). 

Het zal een optreden worden dat je niet wilt missen, dus maak je heupen alvast lekker los, zoek een leuk retrokapsel uit en kom samen met Q-Select een ouderwets gezellig feestje vieren!

Waar:                   HCR Prinsen

                              Eibergseweg 13

                              7273 SP  Haarlo

Wanneer:           13 mei 2023

                              20:00 tot 00:00 uur (zaal open vanaf 19:30)

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook