Algemeen
Gelselaar

18 april 2023

Heerlijcke Vintage in Gelselaar

Heerlijcke Vintage in Gelselaar

GELSELAAR – Na een geslaagde editie in 2022, keert de Heerlijcke Vintage terug naar Gelselaar op zondag 7 mei van 11 tot 17 uur bij Café-restaurant Florijn en Boerderij Bie Winkels. De leukste vintage en tweedehands winkels zullen aanwezig zijn met een gevarieerd aanbod van mode en accessoires uit het middel- tot hoogsegment. Voor jong en oud is er volop keuze en het shoppen tijdens de Heerlijcke Vintage is meer een beleving dan alleen winkelen. Terwijl je op zoek gaat naar jouw perfecte item, zal er muziek uit de jaren 60 t/m 90 op vinyl worden gedraaid. Bovendien is er een mooie collectie vinyl te koop en kun je deskundig advies krijgen om ervoor te zorgen dat je niet met lege handen naar huis gaat. Meer informatie is te vinden op Facebook en Instagram, maar je bent van harte welkom om langs te komen en het zelf te ervaren.

Gelselaar, gelegen op de grens van Overijssel en Gelderland, is sinds 1907 omringd door monumentale boerderijen en is een beschermd dorpsgezicht. Het café-restaurant Florijn, dat zijn nostalgische sfeer heeft weten te behouden met veel oude en antieke spullen, serviezen en een poppenhuis, bevindt zich in het dorp. Naast Florijn ligt de markante boerderij Bie Winkels.

De Heerlijcke Vintage is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevend evenement in de vintage en tweedehands kledingbranche in het oosten van Nederland.

Locatie: Café-restaurant Florijn en boerderij Bie Winkels Dorpsstraat 12-16, 7275 AC Gelselaar

Datum: Zondag 7 mei

Tijd: 11:00 – 17:00 uur

Entree: € 4,00 inclusief 1 kopje koffie

Parkeren: Bij vv EGVV aan de Driessenweg 27.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook