Algemeen
Borculo

1 mei 2023

Borchländer Musikanten vieren 75 jarig bestaan

Borchländer Musikanten vieren 75 jarig bestaan

BORCULO – De Borchländer Musikanten Borculo zijn opgericht in 1948 en bestaan dit jaar 75 jaar. Reden om op zaterdagavond 13 mei een groots verjaardagsfeest te vieren. In muziekcentrum Borculo aan de Haarloseweg 7, organiseren zij een muzikale avond, vanaf 19.30 uur. Speciaal hiervoor hebben ze de Zuid-Limburgse formatie Wahnsinn Polka Power uitgenodigd om er een onvergetelijk feest van te maken. Wahnsinn kent de weg naar Borculo, ze stonden al meerdere malen in de feesttent tijdens het Septemberfeest, waar zij het Septoberfest verzorgden. Feesthoedjes (entreekaarten) zijn in Borculo te koop bij café de Hoeksteen en bij Tabak en Wijn en Zo. Online kun je ze bestellen via www.borchlandermusikanten.nl

Wahnsinn Polka Power staat bekend als dé ambassadeur van de Duitstalige feestmuziek in Nederland. Altijd alles live gespeeld door 8 rasmuzikanten die het “tiroler-apres-ski-oktoberfest-oberkrain-mallorca-ballerman-bier-tentfeest” repertoire serieus nemen en muziekcentrum Borculo hiermee omver gaan blazen.

Het begin van de avond is voor de Borchländer Musikanten. Zij brengen je alvast in de feeststemming met hun bekende Böhmische polka’s, marsen en walsen. Lekker rustig beginnen met een kopje koffie erbij. Maar al snel zwepen ze je op en zal er meegeklapt en gezongen worden. Tussen alle blaasmuziek door zorgt Onemanshow Showband Duo Bart & Lisanne voor vermaak op special act niveau.

Het Borchländer verjaardagsfeest wordt gehouden in Muziekcentrum Borculo, Haarloseweg 7. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de Borchländer Musikanten starten om 19.30 uur. Daarna wordt er ruimte gemaakt voor een knallende feestavond met Wahnsinn Polka Power. De feesthoedjes die dienen als entreekaarten kosten € 12,50 en zijn in Borculo te koop bij café De Hoeksteen en bij Tabak en Wijn en Zo. Online zijn ze te bestellen via www.borchlandermusikanten.nl, waar tevens meer info over deze avond te vinden is.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook