Algemeen
Borculo

1 mei 2023

Afsluiting 75-jarig jubileum v.v. DEO met kindermiddag, receptie en feestavond

Afsluiting 75-jarig jubileum v.v. DEO met kindermiddag, receptie en feestavond

BORCULO – Naar aanleiding van het 75-jubileum van v.v. DEO zijn alle jeugdleden en kinderen van DEO op zaterdag 6 mei vanaf 13:00 uur uitgenodigd op sportpark Dijkhoek voor een leuke activiteitenmiddag. Het enthousiasme is groot gezien het grote aantal aanmeldingen die nu al bij de jeugdleiders zijn binnen gekomen. Van 16:30 uur – 18:30 uur zal DJ Edwin van Kids Disco Kinderdisco de middag feestelijk afsluiten. Uiteraard zijn ook alle ouders, opa’s en oma’s, buren en andere belangstellenden van harte uitgenodigd om dit spektakel te aanschouwen en ondertussen een drankje te nuttigen.

Avondfeest

Aansluitend aan de activiteitenmiddag voor de DEO jeugd zal er op zaterdag 6 mei van 19:00 uur tot 20:00 uur een open receptie plaatsvinden in de feesttent op sportpark Dijkhoek. Daarna volgt er vanaf 20:00 uur een spetterende feestavond met Oud Goud als feestelijke band en charlysmith.official (Charlotte Smit) als knallende DJ. Iedereen is van harte welkom!

Snerttraining XL

Eén van de, door de jubileumcommissie georganiseerde, activiteiten in het jubileumjaar was de snerttraining XL. Eind december 2022 vond deze plaats voor alle senioren, dames en de oudste DEO-jeugd. Hieraan werd ook een extra jubileumtintje gegeven door een onvervalsde snertbingo en een goede allround DJ. Tevens werd deze avond gestart met de verkoop van het jubileumshirt en de jubileumsjaal in de kantine. De jubileumcommissie van DEO bestaat uit Laura Krabben, Marinde van Zwieten, Tim Runneboom, Remco Goossens, Peter Kelder en Marty Nijland.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook