Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

9 mei 2023

In beeld: Voorjaarsfair Borculo 2023

In beeld: Voorjaarsfair Borculo 2023

BORCULO – Na een afwezigheid van drie jaar door de coronapandemie, heeft Borculo zijn geliefde Voorjaarsfair, ook bekend als de bloemetjesmarkt, met succes opnieuw op de kalender gezet. Gisteren was er weer een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden te beleven tijdens deze kleurrijke gebeurtenis. De 28ste editie bracht een vernieuwde levendigheid, met een overvloed aan bloemen, planten en tal van activiteiten voor alle leeftijden.

Van 12.00 tot 17.00 uur konden bezoekers genieten van de sfeer in het rustige Berkelstadje, waar de meeste winkels hun deuren geopend hadden. Een vast en gewaardeerd onderdeel van de Voorjaarsfair, die gratis toegankelijk is, is de bloemenmarkt. Deze markt is een unieke trekpleister van Borculo, aangezien dergelijke markten nauwelijks meer in de regio worden georganiseerd.

Het evenement werd georganiseerd door de Stichting Promotie Borculo (SPB), in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). Een fotoreportage van de dag werd verzorgd door Jaime Lebbink en Rien Westrum.

Foto’s:

Advertentie:

Booking.com

Lees ook