Algemeen
Borculo

17 mei 2023

Gratis fietstocht op Wereld Fiets Dag

Gratis fietstocht op Wereld Fiets Dag

BORCULO – In het kader van de Wereld Fiets Dag organiseert de Sport Federatie Berkelland (SFB) in samenwerking met de verschillende fietsgroepen een gratis fietstocht voor E-bikes en/of gewone fietsen. Vrijdagmiddag 2 juni wordt er vanuit verschillende plaatsen in Berkelland gestart met een fietsronde van ongeveer 25 km. Onderweg wordt er een pauze gehouden bij Camping Klein Haneveld in Borculo. De koffie/thee met wat lekkers wordt u gratis door de camping en de SFB aangeboden.

Wilt u meer in beweging komen en tegelijkertijd genieten van het prachtige Berkelland? Dan is deze fietstocht misschien wat voor u!

  • Fietsgroep Ruurlo start: 13.00 uur vanaf ingang Kulturhus
  • Fietsgroep Eibergen start: 13.30 uur vanaf cultureel centrum ’t Spieker
  • De fietsgroep Neede/Borculo start in Haarlo vanaf parkeerplaats Prinsen om 14.00 uur

Mocht u wel willen fietsen maar kunt u vrijdag 2 juni niet? Wekelijks wordt er samen gefietst in de volgende groepen in Berkelland:

– Borculo/Neede: Donderdagmiddag start 13.30 uur. In de even weken in Neede vanaf het Vlearmoesplein en in de oneven weken in Borculo vanaf IJsboerderij ’t Dommerholt.

– Ruurlo: Woensdagmiddag start 13.30 uur. Verzamelen en vertrek ingang Kulturhus.

– Eibergen: Woensdag en vrijdagmiddag start 13.30 uur. Verzamelen en vertrek vanaf ’t Spieker.

Wilt u deelnemen aan de gratis fietstocht of meer informatie over een fietsgroep bij u in de buurt? Neem contact op met: Susanne van den Berg van de SFB susanne@sportfederatieberkelland.nl – 0545-476727.


Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook