Algemeen
Borculo

18 mei 2023

“The Road to Antwerpen” doneert indrukwekkende €68.000,- aan KWF Kankerbestrijding

“The Road to Antwerpen” doneert indrukwekkende €68.000,- aan KWF Kankerbestrijding

AMSTERDAM – Op een bijzondere avond, dinsdag 16 mei, werd een onvergetelijk moment gecreëerd in het hoofdkantoor van KWF Kankerbestrijding in Amsterdam. Bram ten Dolle en Evan Hilhorst, initiatiefnemers van de actie “The Road to Antwerpen”, waren uitgenodigd om een cheque van maar liefst €68.000,- te overhandigen aan KWF.

De heren werden warm onthaald door de medewerkers van KWF, inclusief directeur Johan van de Gronden. Na een korte kennismaking was het tijd voor het hoogtepunt van de avond: de cheque-uitreiking.

Het enorme bedrag werd bijeengebracht door de bijdragen van vele donateurs, sponsors en volgers van de actie, die het verhaal breed hebben gedeeld op sociale media. De initiatiefnemers zijn uitermate trots op de betrokkenheid en vrijgevigheid van alle betrokkenen en willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van “The Road to Antwerpen”.

De donatie zal KWF Kankerbestrijding ondersteunen in haar voortdurende strijd tegen kanker, waarbij het geld zal worden geïnvesteerd in belangrijk onderzoek, innovatieve behandelingen en ondersteuning voor patiënten en hun families. Deze gulle bijdrage markeert een belangrijke mijlpaal in de gezamenlijke inspanningen om kanker te overwinnen.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook