Algemeen
Borculo
Featured

9 juni 2023

Fiets4daagse Borculo start met downloadbare routes

Fiets4daagse Borculo start met downloadbare routes

BORCULO – De organisatoren van de Borculose Fiets4daagse bieden deelnemers dit jaar de mogelijkheid de routes te downloaden op hun telefoon of fietscomputer. De vierdaagse wordt voor de 51e keer georganiseerd en is van 18 tot en met 21 juli.

Fietsliefhebbers vroegen al vaker naar de online routes en aan dat verzoek wil de organisatie dit jaar bij wijze van experiment tegemoet komen. Navraag bij andere fietsevenementen leert dat de belangstelling hiervoor toeneemt en deelnemers enthousiast zijn over de mogelijkheid.

Langere routes

Deelnemers aan de Fiets4daagse hebben dit jaar de keuze uit de afstanden 30, 45 en 60 km. Deze routes zijn langer dan vorige jaren omdat veel deelnemers een elektrische fiets hebben. Dit biedt ook de routemakers de gelegenheid letterlijk nieuwe wegen in te slaan om fietsers te laten genieten van de mooie omgeving.

Naast de mogelijkheid de routes te downloaden, worden – evenals andere jaren – alle routes uitgepijld zodat duidelijk is aangeven waar de route langs gaat. Fietsers kunnen zo optimaal genieten.

Streekproducten

Start- en eindpunt van de Fiets4daags is de Zompenloods van de Berkelschippers aan de Graaf Wichmanstraat 48a in Borculo. Op vrijdag is daar als afsluiting een streekproductenmarkt waar heerlijke producten uit de omgeving gekocht kunnen worden. Tevens voert de route die dag langs de boekenmarkt aan de Weverstraat, een plek waar boekenliefhebbers hun hart kunnen ophalen.
Inschrijven voor de Fiets4daagse is nu al mogelijk. Dat kan via de website www.fiets4daagse.eu, bij de VVV/TIB aan de Hofstraat 5 of tijdens een speciale middag op 17 juli van 13.30 tot 14.00 uur bij de Zompenloods.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook