Borculo
Geesteren

6 juni 2023

De eindsprint voor Giro di KiKa start nu

De eindsprint voor Giro di KiKa start nu

GEESTEREN – In de wielersport kwamen Richard Reinders (Almelo) en Ewald Tenhagen elkaar al meerdere keren tegen. Ook op zakelijk gebied kwam Richard naar Ewald toe om een warmte accumulerende kachel te laten bouwen. Tijdens de bouw van de kachel werd het indrukwekkende verhaal van Rens, de zoon van Richard, gedeeld.  

In 2015 kreeg Rens de diagnose botkanker. Vanaf dan volgt een intensieve periode met behandelingen, met diepe dalen maar een positief gevolg en herstel. Ondertussen is Rens 18 jaar en ook dit jaar fiets hij mee in de Giro di KiKa.

Gedurende de bouw van de kachel werd dan het plan opgevat door Ewald om ook deel te nemen aan Giro di KiKa 2023 in het team samen met Richard en Rens, Bicycle Club for KiKa. De gezamenlijke sportieve interesse inzetten voor het goede doel. De inschrijving werd gedaan en een sponsordoel ingesteld.

De afgelopen weken wordt er tussen alle bouwprojecten door tijd gemaakt om kilometers in de benen te krijgen. Dit om op 18 juni 2023 klaar te zijn voor de 1ste etappe van vijf in Italië. Daarnaast is er aandacht om het sponsordoel te behalen en wordt familie, buurt, leveranciers en klanten benaderd om een donatie te doen. Hiermee is in rap tempo de helft van het persoonlijk sponsorbedrag binnen. 

De eindsprint start dan ook nu om op 18 juni 2023 aan de start van de Giro di KiKa te staan met het eerste persoonlijke doel en dat is een bedrag van € 2.500, – aan donaties. Daarnaast zou het natuurlijk te gek zijn om ook het teamdoel van Bicycle Club for KiKa te halen van € 25.000, -.

Wilt u ook een donatie doen aan Ewald. Ga naar de volgende website www.girodikika.nl/ewald-tenhagen. Hiermee ondersteun je KiKa om meer wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen voor kinderen met kanker, om de genezingskans te vergroten naar 100%.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook