Algemeen
Foto's
Haarlo

27 juni 2023

Sportclub Haarlo opent nieuw playcourt

Sportclub Haarlo opent nieuw playcourt

HAARLO – Sportclub Haarlo vierde afgelopen weekend de feestelijke opening van een nieuw playcourt, een belangrijke verrijking voor de lokale gemeenschap en een mijlpaal voor de club. Wethouder Betsy Wormgoor heeft de eer om het playcourt officieel te openen.

Het idee voor dit project ontstond in 2019 door Marcel Lankwarden, toenmalig jeugdcoördinator en bestuurslid van Sportclub Haarlo. Zijn visie was om een ‘pannakooi’ te creëren, een klein voetbalveldje waar de jeugd kon leren voetballen. Dit idee is, dankzij de enorme betrokkenheid van vele partijen en lokale bedrijven, uitgegroeid tot de realisatie van het prachtige playcourt en een nieuwe tennisbaan.

Subsidies uit het transformatiefonds, fonds 2013, fonds 1819 en het leaderfonds hebben een grote bijdrage geleverd aan de realisatie van dit project. Ondanks de uitdagingen van de coronapandemie, heeft de club hard gewerkt om deze faciliteit te realiseren, met de hulp van talloze vrijwilligers die samen al meer dan 2000 uur hebben bijgedragen.

Het nieuwe playcourt is een bewijs van gemeenschapskracht en samenwerking, en de organisatie hoopt dat het een grote bijdrage zal leveren aan het verenigingsleven en de gemeenschap van Haarlo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook