Algemeen
Borculo

5 juli 2023

LG-Dance geeft spectaculaire voorstelling

LG-Dance geeft spectaculaire voorstelling

BORCULO – De dansers van LG-Dance hebben afgelopen zondag twee spectaculaire voorstellingen op de planken gezet in de Schouwburg Lochem. In de voorstelling Rhythm kwamen choreografieën geïnspireerd op de vier jaargetijden voorbij. De uiteenlopende stijlen maakten het tot een afwisselend geheel.

Van HipHop tot klassiek ballet, van Heels tot moderne dans, alle stijlen kwamen voorbij. Het werd tot een mooie geheel gemaakt door twee spelers uit de theatergroep met verschillende mooie betogen en scenes die voor iedereen herkenbaar waren. Waar het ene moment het publiek getrakteerd werd op een feestje of energieke dans, waren er in een ander blok emotionele stukken waarbij menigeen de ogen niet droog wist te houden.

Loes Gersen: “We hadden er dit keer voor gekozen om alleen onze oudere groepen en selecties te laten optreden. De jongere groepen hadden in de winter al op onze jubileumvoorstelling gedanst waar dan juist de oudere groepen weer niet aan mee deden. Ik ben zo trots op wat we hier met z’n allen hebben neergezet. De docenten hebben prachtige stukken gemaakt en de dansers fantastisch gedanst!”

De week na de voorstelling sluiten de groepen het dansseizoen af. Eind augustus start het seizoen weer met zelfs weer wat nieuwe lessen op het rooster. Neem snel een kijkje op de website van LG Dance!

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook