Algemeen
Borculo
Featured
Septemberfeest

5 juli 2023

Programma Septemberfeest Borculo 2023 bekend

Programma Septemberfeest Borculo 2023 bekend

BORCULO – De jaarlijkse viering van het Septemberfeest Borculo gaat dit jaar plaatsvinden van woensdag 30 augustus tot en met zondag 3 september. Het feest wordt in en rondom de feesttent in het hart van Borculo op de Veemarkt gehouden. Met uitzondering van de Seniorenmiddag is de entree voor alle evenementen gratis.

Het Septemberfeest, “Van Uut ’t Tharte” georganiseerd, belooft een scala aan activiteiten voor jong en oud. De kermis zal gedurende alle dagen open zijn.

Op woensdag 30 augustus wordt er afgetrapt met ‘Kleintje Septemberfeest’. Ook zal deze dag onder andere de marktspelen en Vogel-schieten & -gooien voor de jeugd bevatten. De avond zal worden afgesloten door de Jackfire live band.

Donderdag 31 augustus staat in het teken van de senioren met een speciale seniorenmiddag. Naast dit evenement, zal er ook een spectaculaire vuurwerkshow plaatsvinden. De winnaars van de lichtroute worden in de avond bekend gemaakt, terwijl kaliberR zorgt voor de muzikale omlijsting.

Op vrijdag 1 september kunnen kinderen genieten van een speciaal georganiseerde ochtend. In de middag is het bedrijvenuurtje (Spätshoppen) met de ALL-IN coverband. Traditiegetrouw komt het Boegsprietlopen ook aan bod. In de avond is de lichtroute te rijden.

De Village Funk band zal het feest op zaterdag 2 september een groovy tintje geven. Er zullen tevens Vogelschieten-wedstrijden plaatsvinden en in de middag Septoberfest met Wahnsinn. De dag eindigt in stijl met een finale van Cabrio.

Op zondag 3 september is de kermis geopend.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook