Algemeen
Borculo
Featured

11 juli 2023

51e editie Fiets4daagse op punt van beginnen

51e editie Fiets4daagse op punt van beginnen

BORCULO – Alle voorbereidingen voor de 51e Fiets4daagse van Borculo zijn getroffen. Van 18 t/m 21 juli kunnen de deelnemers dagelijks routes van 30, 45 of 60 km fietsen. Start en finish is bij de Zompenloods aan de Graaf Wichmanstraat.

De routemakers hebben weer mooie routes gemaakt die langs bijzondere plekken in het oosten van de Achterhoek voeren. Op donderdag gaat de route zelfs een klein stukje door Duitsland waar Zwillbrock wordt aangedaan.
Alle routes zijn uitgepijld zodat deelnemers volop kunnen genieten van de mooie omgeving en niet voortdurend op een blaadje hoeven te kijken waar ze naar toe moeten.

Op vrijdag voert de route door het centrum van Borculo waar dan tevens een Boekenmarkt is. Bij de Zompenloods is dezelfde dag voor het eerst een streekproductenmarkt waar deelnemers en belangstellenden bijzondere producten uit de Achterhoek kunnen kopen.

Voorinschrijving

Om op de eerste dag niet te lang in de rij te hoeven staan, is het mogelijk maandag 17 juli tussen 13.00 en 15.00 uur bij de Zompenloods al in te schrijven. Daar is het mogelijk via een QR-code te betalen; op andere dagen kan uitsluitend contant worden betaald. Nieuw dit jaar is dat kinderen tot 12 jaar gratis mogen deelnemen.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook