Algemeen
Borculo
Featured
Septemberfeest

4 augustus 2023

Septemberfeest Borculo bijna weer van start

Septemberfeest Borculo bijna weer van start

BORCULO – Met weer een vol programma is het de week van 30 augustus tot en met 3 september weer feest in Borculo. Hoewel maandag en dinsdag de eerste borrels al geschonken gaan worden tijdens de traditiegetrouwe Borrelrondgang bij de deelnemende straten van de lichtroute, start woensdag 30 augustus de Kermis op de parkeerplaats van het Gemeentehuis met de Eurodag: oftewel de hele dag €1,- korting op de toegangsprijs van attracties. Opgevolgd door de viswedstrijd voor jeugd, “kleintje” Septemberfeest, de marktspelen, vogelschieten en gooien voor jeugd met als afsluiter de feestavond met Jackfire live band.

Donderdag 31 augustus start de dag met de Seniorenmiddag waarvoor u kaartjes (€6,- p.p.) kunt kopen vanaf maandag 7 augustus bij de receptie van Woonzorgcentrum Careaz J.W. Andriessen en bij Tabak en Wijn en Zo. Vanaf 20.30 uur start die avond de officiële opening m.m.v. Volharding en Slagwerkspektakel. Rond 21.30 uur start de vuurwerkshow in het park bij het Gemeentehuis. Waarna KalibeR de tent op z’n kop zal zetten. Rond 00.30 uur zullen de prijswinnaars van de verlichtingsroute bekend worden gemaakt.

Vrijdag 1 september begint het feest voor de kinderen van de basisscholen met een interactieve muziekvoorstelling van Tijl Damen. Alle tijden zijn te vinden op www.septemberfeest.nl. Vanaf 13.00 uur zal het bestuur de prijswinnende straten en tuinen langsgaan om de prijzen uit te delen. Het Spätshoppen, beter bekend als de bedrijvenmiddag start vanaf 16.00 uur. Alle Borculose bedrijven, scholen en instanties hebben de mogelijkheid om de speciale munten te bestellen, info op septemberfeest.nl. Vanaf 21.00 uur zullen de speciale munten niet meer gebruikt kunnen worden. ALL IN coverband zorgt voor muzikaal vertier tot in de late uurtjes.
Ondertussen start rond 16.30 uur het boegsprietlopen!

Zaterdag 2 september haalt het bestuur in alle vroegte onder muzikale begeleiding van Volharding het schutterspaar van 2022 van huis op. Vervolgens word de burgemeester opgehaald en zal het startschot voor het vogelschieten worden afgegeven! Het is handig om je vooraf op te geven, alle informatie hierover is te vinden op septemberfeest.nl. Die middag zetten we de tent op z’n kop met het Septoberfest onder begeleiding van Wahnsinn! De grote finale van het feest is met Cabrio.

Alle activiteiten (op de seniorenmiddag na) zijn gratis te bezoeken. Er zal elke dag tot en met zondag Kermis zijn. Vanaf woensdag tot en met zondag is elke avond en natuurlijk ook overdag de Lichtroute te bekijken. Nog meedoen met je tuin of straat? Opgeven kan nog tot 23 augustus via septemberfeest.nl.

Wil jij nou ook een bijdrage leveren aan het mooiste feest van Borculo? Geef je dan op als vrijwilliger of vraag naar de mogelijkheden via www.septemberfeest.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook