Algemeen
Borculo

7 augustus 2023

Schildersdag bij Museum de Lebbenbrugge op 13 augustus

Schildersdag bij Museum de Lebbenbrugge op 13 augustus

BORCULO – Op zondag 13 augustus staat Museum de Lebbenbrugge volledig in het teken van de schilders. Van 11.00 tot 17.00 uur zijn de deelnemende kunstenaars enthousiast om hun werk aan de bezoekers te laten zien. Als het weer het toelaat, zullen ze ook actief aan het werk zijn, waardoor de bezoekers een kijkje kunnen nemen in hun creatieve proces.

Deze bijzondere zondag biedt een uitgebreide variëteit aan schilderijen, die allemaal te bezichtigen en te koop zijn. Van kleine tot grote werken, van modern tot klassiek, en van abstracte schilderijen tot realistische portretten. De kunstenaars demonstreren de onbegrensde mogelijkheden van hun schilderwerken.

Heeft u altijd al willen weten hoe een nieuw kunstwerk wordt opgezet met verschillende technieken en materialen, zoals Acryl, Aquarel, Olieverf, Gouache en Dry Brush? De schilders staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te inspireren met hun kennis en vaardigheden.

Kom dus langs en geniet van de boeiende verhalen van de kunstenaars en bewonder hun prachtige kunstwerken. Museum de Lebbenbrugge biedt altijd iets om te zien en te beleven, en deze zondag belooft een bijzondere dag te worden die u niet wilt missen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook