Algemeen
Borculo

22 augustus 2023

Achterhoeks Gemengd Koor Borculo zoekt zangers voor Misa Tango

Achterhoeks Gemengd Koor Borculo zoekt zangers voor Misa Tango

BORCULO – Het Achterhoeks Gemengd Koor Borculo zoekt zangers voor de uitvoering van de Misa Tango, een prachtig stuk muziek van de Argentijnse componist Martin Palmeri. De uitvoering zal plaatsvinden in het voorjaar van 2024, ter gelegenheid van het 55-jarig jubileum van het koor.

Het koor heeft een grote ervaring met het uitvoeren van mooie muziekstukken, zowel in eigen beheer als in samenwerking met andere koren. De Misa Tango heeft het enthousiasme van het koor weten te wekken, maar er zijn nog onvoldoende tenor- en basstemmen om de juiste klankkleur te creëren. Daarom zijn ze op zoek naar nieuwe zangers die willen deelnemen aan dit bijzondere project.

De repetities starten op woensdag 6 september in “de Koppel” aan de Koningin Julianastraat 37 in Borculo, van 20.00-22.00 uur. Als je van plan bent om te komen, laat dit dan vooraf weten aan de secretaris Anneke. Zij zorgt dat de benodigde bladmuziek voor je klaarligt. Anneke is bereikbaar op 0653603893.

Uiteraard is een aantal keer gratis proef zingen altijd mogelijk. Ervaring of notenkennis is bij het koor geen keiharde voorwaarde. Het koor is erg benieuwd naar de respons en hoopt dat nieuwe zangers zich aanmelden om samen met hen dit prachtige stuk in te studeren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter, Rob J. Bos, bereikbaar op 0650234526.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook