Algemeen
Borculo
Featured

22 augustus 2023

Restantenmarkt voor koopjesjagers op zaterdag 26 augustus

Restantenmarkt voor koopjesjagers op zaterdag 26 augustus

BORCULO – De Restantenmarkt in Borculo trekt altijd veel bezoekers. Dat komt door het ruime aanbod en de scherpe prijzen van de artikelen. Op zaterdag 26 augustus worden de koopjesjagers tussen 10.00 en 17.00 uur weer op hun wenken bediend.

De Restantenmarkt, uitgegroeid tot een traditie, is een uitgelezen mogelijkheid om prima artikelen en goederen aan te schaffen tegen stuntprijzen. De organisatie hoopt op mooi weer. De afgelopen jaren waren de weergoden waren het Borculose evenement iets minder gunstig gezind. De markt wordt gehouden in de Weverstraat en een hoek van het Muraltplein.

Doel van de deelnemers aan de Restantenmarkt is om in één dag de goederen die zijn overgebleven van de opruiming te verkopen, zodat de winkels voor het nieuwe seizoen weer met een schone lei kunnen beginnen. Dat maakt het gezien de uiterst scherpe prijzen aantrekkelijk winkelen voor de consumenten. Mede daarom is de Restantenmarkt altijd een groot succes. Ook deze keer, op zaterdag 26 augustus, doen weer veel ondernemers mee. Dat zie je terug in ruim twintig kramen met allerlei spullen. Er is dan ook een groot aanbod van verschillende artikelen en goederen, waaronder veel kleding, woonaccessoires, sieraden, bloemen en nog veel meer. De aanbiedingen zijn gelijk spectaculair. De organisatie is in handen van de Stichting Promotie Borculo (SPB) in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV).

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook