Algemeen
Borculo

13 september 2023

Open dag bij Kwekerij Heutinck

Open dag bij Kwekerij Heutinck

BORCULO – Vaste planten liefhebbers opgelet! Op 15 en 16 september 2023 nodigen Kwekerij Heutinck, en KwaliteitsPlanten in Borculo je van harte uit om hun betoverende wereld van vaste planten te ontdekken tijdens hun open dagen. Gelegen aan de Wessel van Eylllaan 3, verwelkomt Kwekerij Heutinck je tussen 10:00 en 16:00 uur voor een gezellige ervaring in de groene oase van Borculo.

Een Blik Achter de Schermen

Tijdens deze open dagen krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij Kwekerij Heutinck. Laat je meenemen op inspirerende rondleidingen door gepassioneerde medewerkers van de kwekerij, die je graag alles willen vertellen over hun vak en hun liefde voor planten. Dit is een unieke gelegenheid om meer te leren over het kweken van vaste planten en hoe de experts van Kwekerij Heutinck ervoor zorgen dat elke plant de best mogelijke zorg krijgt.

Duizenden Soorten Planten

Kwekerij Heutinck is trots op het kweken van maar liefst 6.000 verschillende soorten planten. Deze diversiteit maakt het tot een waar paradijs voor liefhebbers van flora. Of je nu een fervent tuinier bent of gewoon geniet van de schoonheid van planten, er is voor ieder wat moois te vinden. De kwekerij voorziet groothandel, tuincentra en webshops van hoogwaardige planten die de perfecte aanvulling zijn op iedere tuin.

Voor degenen die niet persoonlijk kunnen deelnemen aan de open dagen, heeft Kwekerij Heutinck ook een online winkel genaamd KwaliteitsPlanten.nl. Hier kun je een selectie van ongeveer 3.000 verschillende planten vinden en bestellen. Deze webshop biedt een handige manier om toegang te krijgen tot de prachtige planten van Kwekerij Heutinck, zodat je jouw tuin of huis kunt verfraaien vaste tuinplanten!

Dus, noteer de data in je agenda: 15 en 16 september 2023, tussen 10:00 en 16:00 uur, Kwekerij Heutinck, Wessel van Eylllaan 3, Borculo. Kom en ontdek de betoverende wereld van vaste tuinplanten en de passie van de mensen die ervoor zorgen dat deze flora in volle bloei staat. We hopen je daar te zien en samen van al het groen te genieten!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook