Algemeen

28 augustus 2013

500e fles Berkelwater

500e fles Berkelwater

De Vereniging Vrienden van de 3e Berkelcompagnie is in 2004 opgericht ter ondersteuning van de activiteiten van de St. 3e Berkelcompagnie en om de Berkel te promoten op haar eigen wijze. Zo zijn in 2007 door de Grolsch biervilten gedrukt met de loop van de Berkel er op.
Dat idee is enkele maanden later door Brauhaus Stephanus in Coesfeld gevolgd, waarvan ook biervilten met de Berkelloop aanwezig zijn. Vervolgens is de Ver. Vrienden van de 3e Berkelcompagnie in 2008 gestart met het Berkelwater, als extra promotieartikel voor de Berkel.
Het Berkelwater is een lekker kruidenbitter, dat niet bitter is, maar aan de zoete kant, heel anders dan andere kruidenbitters. Dat is ook de reden, waarom er inmiddels al 500 flessen over de toonbank of bar zijn gegaan.
Aanvankelijk waren ze te koop in de slijterij in Borculo, maar daar is een kink in de kabel gekomen. Sinds 2009 zijn de flessen daarom te koop bij Café De Gracht, Muraltplein 1 in Borculo, vlak aan de Berkel.
Berkelwater is uitermate geschikt voor degene die af en toe een borreltje lust. Vooral voor degene die voorstander is van een minder scherpe en meer zoete borrel. En zeker voor degene die de Berkel een warm hart toedraagt, want van elke verkochte fles Berkelwater wordt € 0,50 afgedragen aan de Ver. Vrienden van de 3e Berkelcompagnie voor promotionele doeleinden.
Er zijn al heel veel flessen Berkelwater cadeau gegeven, als bedankje, bij een felicitatie of jubileum of gewoon als aardigheidje. Uiteraard wil de Ver. Vrienden van de 3e Berkelcompagnie geen alcohol promoten, daarom zal de volgende promotionele activiteit zeer zeker niet met drank te maken hebben. In ieder geval is er een grote expositie over de Berkel aanstaande!
Maar eerst vieren we dat er al 500 flessen Berkelwater zijn verstrekt, waardoor de Ver. Vrienden van de 3e Berkelcompagnie al een aardige bijdrage heeft verkregen voor extra promotieactiviteiten!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook