Algemeen

9 september 2013

Wie wordt ‘De Berkellandse ondernemer van het jaar’?

Wie wordt ‘De Berkellandse ondernemer van het jaar’?
Voor het eerst in het bestaan van het Platform B.V. Berkelland, vindt ‘De verkiezing van de Berkellandse ondernemer van het jaar’ plaats. Welke ondernemer onderscheidt zich in creativiteit, innovatief denken+handelen en zet met zijn onderneming Berkelland op de kaart? De verkiezing is onderdeel van ‘De DAG van de Berkelland se ondernemer’, die plaatsvindt op 26 september in de Orangerie (Ruurlo).

Iedere ondernemer die in Berkelland gevestigd is, kan zich tot en met 22 september aanmelden of aangemeld worden via  www.platformbvberkelland.nl. Een jury bekijkt alle aanmeldingen zorgvuldig en kiest 3 finalisten. De namen van de 3 finalisten worden op woensdag 25 september bekend gemaakt. Op donderdag 26 september, op ‘De DAG van de Berkellandse ondernemer’, wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. Na een korte presentatie van de 3 genomineerde ondernemers kiezen de deelnemers aan de DAG ter plekke, via een sms- systeem, ‘De Berkellandse ondernemer van het jaar’.

De verkiezing van ‘De Berkellandse ondernemer van het jaar’ vindt plaats op d onderdag 26 september: op ‘De DAG van de Berkellandse ondernemer’. Thema van de dag: Kennisdeling en samenwerking… De sleutel tot succes! Eén van de sprekers is Jan van Setten. Uitgeroepen tot: Beste spreker van de Week van de Ondernemer in 2012. Daarnaast wordt er volop aandacht besteed aan verhalen van succesvolle Berkellandse ondernemers. Het programma begint om 15.30 en eindigt om 20.00. Meer informatie is te vinden op: www.platformbvberkelland.nl.
. Ingezonden bericht .

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook