Algemeen

13 september 2013

Open dag op Zorgboerderij De Berkelhof

Open dag op Zorgboerderij De Berkelhof

Morgen houden wij op zorgboerderij De Berkelhof weer een open dag. Wij nodigen graag iedereen uit om langs te komen en rond te kijken, informatie in te winnen, iets lekkers te nuttigen en gezellig bij te kletsen.
Ten opzichte van de vorige keer(twee jaar geleden) is de open dag nu anders. We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met de aanleg van een zogenoemde zintuigentuin. Deze zintuigentuin heeft een blotevoeten pad met daar omheen verschillende toestellen waar men zijn zintuigen bewust kan uitproberen / waarnemen. De informatie waarom zintuigen belangrijk zijn voor de ontwikkeling van een mens en hoe het allemaal werkt wordt er bij weergegeven op mooie bordjes. Het is dus leerzaam, en ja, het is natuurlijk ook gewoon leuk om te doen!
De zintuigentuin is niet alleen geschikt voor kinderen, maar echt iedereen, jong en oud, kan er iets aan hebben. Tijdens de open dag wordt de zintuigentuin om 14.30 uur officieel geopend door wethouder Scharenborg en een zintuiglijk beperkte bewoner. Daarna is de zintuigentuin voor iedereen geopend. Alleen als er groepen komen moet vooraf even contact opgenomen worden. Verdere informatie wordt tijdens de open dag gegeven en is daarna ook in te winnen bij de medewerkers van de zorgboerderij en op onze website.
Graag zien we jullie op 14 september tussen 14.00 en 17.00 uur aan de Haarlosesteeg 4 in Haarlo!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook