Algemeen

19 september 2013

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in De Koppel op vrijdagavond 4 oktober

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in De Koppel op vrijdagavond 4 oktober

Op vrijdagavond oktober organiseert speelotheek Okidoki uit Borculo weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs. Van 19:00 tot 20:30 bent u van harte welkom in wijkgebouw ‘De Koppel’, Koningin Julianastraat 37 in Borculo. Tijdens deze beurs zal vooral najaarskleding voor kinderen en speelgoed worden verkocht.
Wilt u ook kinderkleding en speelgoed verkopen op de beurs? De verkoopprijs van de kleding en het speelgoed wordt door uzelf bepaald. Van de opbrengst komt 30% ten goede van de speelotheek. Dit gebruiken wij voor de aanschaf van nieuw speelgoed.
Een lidmaatschap is leuk om cadeau te doen en om te krijgen. Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor (groot)ouders. Die hebben zo altijd afwisselend speelgoed in huis. Leen de rest van het jaar voor slechts € 3,-. Kom naar de beurs op vrijdagavond 4 oktober en informeer naar de actie.
Als lid kunt u één speelgoed en één puzzel lenen voor drie weken. Bevalt het? Dan kan het nog een keer verlengd worden met 3 weken (mits niet gereserveerd). Bevalt het niet? Breng het gewoon de week daarna terug en zoek rustig iets anders uit.
Het assortiment is erg divers voor alle leeftijden. Van Duplo tot de nieuwste spelcomputers.
Kom eens kijken in wijkgebouw ‘De Koppel’ op vrijdag van 15:30 tot 16:30 en van 18:45 tot 19:45.
Verdere informatie over de kledingbeurs is te krijgen bij Rikie Gotink. Tel. 0545-274099 of kijk voor alle informatie op www.speelotheekokidoki.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook