Algemeen

19 september 2013

Uitnodiging voor: “wat ik niet kan zeggen. zing ik”

Uitnodiging voor: “wat ik niet kan zeggen. zing ik”

Van harte nodigen wij, het koor Stemmig, jou uit om onze eerste Zangviering mee te beleven. Zingen van geloof, overstijgt alles, brengt ons dichter bij elkaar.  Het raakt een diepere snaar in ons.  De liederen mogen een bron van inspiratie zijn en dragen ook iets uit van de liefde die God voor ons wil zijn.  In deze eerste zangviering willen we met liederen de boodschap uitdragen. Stil staan bij de wereld om ons heen.  De situatie  waarin we vandaag de dag leven.  De kranten staan vol met nieuws van dood en leven.  Maar wat ons het meest verwondert gaat aan taal voorbij.  Wat ik niet zeggen kan, zing ik, versta je mij.  Daarin zit de essentie.  Verstaan we elkaar? Willen we elkaar verstaan, begrijpen? Zijn we in staat verschillen te overbruggen.
We nodigen je van harte uit,  kom je door de liederen te laten raken. Wil je in de viering mee zingen kom dan een half uur eerder dan kun je de liederen oefenen met het koor. Elk lied is bedoeld als een bouwsteen, een pijler die ons een beetje dichter bij elkaar mag brengen.  Zingen is een universele taal.
Het koor Stemmig heet je welkom op zaterdag 28 september.  Aanvang 19.00 uur in de RK kerk OLV Tenhemelopneming aan de Steenstraat in Borculo.
Neem vrienden, familie, buren mee en beleef het samen Face tot face. Zingen en geloven met Passie. Iedereen is welkom en mag zich bij ons in deze Facebook-viering thuis voelen.  Nodig je vrienden uit via Facebook om ook te komen. Na afloop is er natuurlijk koffie.
Het zou leuk zijn je te mogen begroeten en ontmoeten.
. Ingezonden bericht .
 

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook