Home » Borculo » Politie zoekt getuigen na achtervolging die eindigt tegen boom
Algemeen
Berkelland

29 november 2016

Politie zoekt getuigen na achtervolging die eindigt tegen boom

Politie zoekt getuigen na achtervolging die eindigt tegen boom

NEEDE – Op maandagavond 28 november is er een achtervolging geweest in Neede. De bestuurder negeerde stoptekens en ging er met hoge snelheid vandoor. De Politie heeft het voertuig met zwaailicht en sirene achtervolgt via de Koolmeesstraat, Es en Borculoseweg.
Vervolgens is het voertuig op de Ruwenhofstraat tegen het verkeer in gereden en daar bijna frontaal tegen een tegenligger gebotst. Op de kruising met de Oranjelaan is de bestuurder de macht over het stuur kwijt geraakt en tegen een boom geknald. De bestuurder is vervolgens aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex.
Heeft u iets van de achtervolging gezien of was u verkeersdeelnemer? Meld u dan als getuige bij de politie Berkelland via 0900-8844.

Wellicht ook interessant voor u:

Kampioenenregen bij v.v. Reünie: 4 teams kampioen
Wens in vervulling: militair korps naar Taptoe Borculo
Mountainbike avondtoertocht rondom en dóór Borculo

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com