Algemeen
Borculo

8 december 2016

Traditionele nieuwjaarsduik in de Hambroekplas

Traditionele nieuwjaarsduik in de Hambroekplas

BORCULO – De St. voor Cultuur, Sport en Spel organiseert ook in 2017 weer de inmiddels traditionele Nieuwjaarsduik in de Hambroekplas te Borculo. Hopelijk is het weer goed gezind en kunnen de vele enthousiastelingen het nieuwe jaar goed en fris beginnen in de Hambroekplas te Borculo. De Nieuwsjaarduik wordt gehouden op nieuwjaarsdag, zondag 1 januari 2017 om 14.00 uur in de Hambroekplas te Borculo.
BEKIJK OOK: Foto’s: 300 deelnemers bij nieuwjaarsduik 2016
Er zijn opnieuw vrachtwagens beschikbaar gesteld door Schuurman Schoenen die als kleedruimte kunnen worden benut. Iedere deelnemer krijgt een t-shirt, voorzien van een speciale opdruk van 2017. Ook krijgt iedere deelnemer weer een Unox muts en kop warme erwtensoep.
Het terrein is bemand vanaf 12.00 uur. Voor de muzikale aankleding wordt gezorgd door Mike Gerritsen. De organisatie hoopt vele mensen een gelukkig 2017 en een verfrissende sprong te kunnen toewensen. Voor noodgevallen is Duikteam Air4All Divers paraat. De leden van Air4All Divers hopen van harte dat ze alleen een oefenbijeenkomst hebben en dat er niemand in nood komt, zoals gelukkig ook nog nooit is gebeurd. Mocht de recreatieplas onverhoopt bevroren zijn, dan zal de Nieuwjaarsduik worden afgelast.
BEKIJK OOK: Foto’s: spectaculaire zonsondergang in Borculo

Wellicht ook interessant voor u:

Kerstmusical en markt tijdens Kerst for Kids in Geesteren
36e editie DEO-crossloop heeft nieuw parcours
Smaakpolitie bezoekt restaurant het Vierspan

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook