Algemeen
Borculo
Featured

19 april 2017

Programma Koningsdag Borculo

Programma Koningsdag Borculo

BORCULO – Op de parkeerplaats aan de Kerkstraat en de omliggende straten wordt van 10.00 – 12.30 uur de Oranje-Kindermarkt voor kinderen tot en met de basisschoolleeftijd. De kinderen mogen alleen eigen spulletjes verkopen, zoals niet meer gebruikt speelgoed, kindertijdschriften, kinderboeken, puzzels of dingen die ze zelf hebben gemaakt. Het liefst zo veel mogelijk spulletjes die oranje van kleur zijn of een “oranje gevoel” geven. Voor elke kleine “marktkoopvrouw” of “marktkoopman” is er een zakje snoepgoed. Bovendien zal een jury beoordelen wie de beste drie verkopers of verkoopsters zijn. De prijsuitreiking is om 12.35 uur.
Van 13.00 – 14.00 uur is er een fietstocht met een lengte van ca. 23 km. Deelname kost € 2,50 pp inclusief één consumptiemunt. Daarnaast is er op de parkeerplaats aan de Kerkstraat een mega stormbaan en kun je stand-up paddling op de Berkel. Ook zijn er in de middag optredens van Guts.
Maar er is meer… Al vanaf 10.00 uur kun je springen op een luchtkussen, een ritje maken in de draaimolen, op de foto met een reuze hond, schminken in de schminkhoek en zijn er gezellige zitjes voor een drankje en een hapje. Ook is er een suikerspin- en snoepkraam.

Lees ook: Programma Koningsdag Borculo

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook