Home » Borculo » Zomer in Gelderland vandaag in Geesteren
Algemeen
Featured
Geesteren

24 augustus 2017

Zomer in Gelderland vandaag in Geesteren

Zomer in Gelderland vandaag in Geesteren

GEESTEREN – Na Borculo in 2014, Gelselaar in 2015 en Haarlo in 2017 is nu ook Geesteren aan de beurt: het TV-programma Zomer in Gelderland is vandaag, 24 augustus, in het dorpje aanwezig.
Vanaf 09.00 uur vanochtend is Team Geesteren begonnen met de voorbereidingen voor de live uitzending van vanavond. Overdag is er genoeg te doen op en rondom het Kerkplein, zoals abseilen, er is een springkussen, een zandbank en kinderen kunnen geschminkt worden. De live uitzending begint om ongeveer 18.15 uur. Wil je uitzending bijkomen? Kom op tijd, het publiek tellen is om 18.00 uur.

Stemmen

Stemmen op Geesteren kan via de App van Omroep Gelderland. Deze is te downloaden in de Play Store en in de App Store. Stemmen kan tot 16.00 uur vanmiddag.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com