Algemeen
Borculo
Featured

12 april 2018

Geen Have A Nice Day Festival in Borculo dit jaar

Geen Have A Nice Day Festival in Borculo dit jaar

BORCULO – Vorig jaar meldde het Berkellandse festival nog te gaan verhuizen naar een nog onbekend terrein in Borculo, omdat het in Eibergen op ‘de Maat’ niet meer plaats kon vinden. Dit kwam onder andere doordat het eigen programma van Openluchttheater Eibergen voorrang kreeg en er tussen de activiteiten te weinig tijd zit om het terrein op deze locatie opgeknapt te krijgen.
Om ook dit jaar weer een HAND-festival te kunnen houden, heeft de organisatie afgelopen jaar hard gewerkt.
Er is hard gewerkt om ook dit jaar weer het HAND-festival te organiseren voor alle HAND-Langers, een andere benaming voor de bezoekers van het festival. Dit meldt het Have A Nice Day Festival op social media. Echter zal het festival dit jaar niet gaan plaatsvinden, maar pas volgend jaar. De reden die ze naar buiten brengen is dat ze het festival totaal willen gaan herontdekken en wel met hulp van de bezoekers. Zij krijgen de kans om de gekste en wildste wensen of festivaldromen uit te spreken aan de HAND-organisatie.
Binnenkort zal er een enquête online verschijnen. De trouwste HAND-langers hebben deze al mogen ontvangen in de mailbox. Op deze wijze willen ze er samen met de bezoeker voor zorgen dat er in 2019 een fantastische editie van het HAND-festival wordt neergezet. En dat misschien wel in op een prachtige locatie in Borculo.
LEES MEER: 5e editie Konings Sport Experience in Borculo

Advertentie:

Booking.com

Lees ook