Home » Borculo » Foto’s: sloop schoorstenen bij Friesland Campina
Algemeen
Borculo
Foto's

20 december 2018

Foto’s: sloop schoorstenen bij Friesland Campina

Foto’s: sloop schoorstenen bij Friesland Campina

BORCULO – Afgelopen maandag publiceerden we een bericht over de sloop van de schoorstenen bij Friesland Campina. Inmiddels zijn we enkele dagen verder en zijn de schoorstenen zo goed als verdwenen in de skyline van Borculo. 

Op een poll op onze Facebook-pagina reageren Borculoërs wisselend op de sloop van de schoorstenen. 48% van de de 225 stemmen vinden het jammer dat de schoorstenen verdwijnen, 52% vindt het ‘beter zo’. Ook reageren enkele Borculoërs met een knipoog dat ze zullen verdwalen nu ze geen referentiepunt meer hebben. Ook waren de schoorstenen voor enkelen een beeld van thuiskomen na een vakantie.

Naar verwachting zijn de schoorstenen volgende week compleet verdwenen. 

Foto’s:

Heeft u zelf ook foto’s gemaakt van de sloop? U kunt deze opsturen naar info@overborculo.nl

LEES OOK: Begin 2019 goed tijdens de Nieuwsjaarsduik

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com