Home » Borculo » Storing met bellen en internet in Borculo
Algemeen
Borculo

14 mei 2020

Storing met bellen en internet in Borculo

Storing met bellen en internet in Borculo

BORCULO – Het regent donderdag meldingen van storingen met bellen en internet in Borculo en omgeving. Al de hele dag zijn klanten van T-Mobile niet of nauwelijks bereikbaar. Volgens T-Mobile gaat het om gepland onderhoud aan een zendmast in Borculo.

Gemelde problemen zijn verstoringen met bellen, 2G, 3G en 4G. Volgens de website van de provider duren de werkzaamheden maximaal 5 dagen, maar volgens reacties op internet zou het bereik aan het eind van de dag weer goed moeten zijn. Niet alle klanten ondervinden problemen. Het onderhoud vindt (gedeeltelijk) plaats in Borculo, Geesteren, Haarlo, Gelselaar en Beltrum.

Naast T-Mobile reageren ook KPN klanten dat ze slecht bereikbaar zijn. Volgens de website van KPN zijn er geen storingen of onderhoudswerkzaamheden in deze omgeving.

UPDATE vrijdag 15 mei: Nog steeds geen bereik met T-Mobile in Borculo

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com