Algemeen
Borculo
Featured

29 mei 2020

Borculose musea vanaf 1 juni weer geopend

Borculose musea vanaf 1 juni weer geopend

BORCULO – De Borculose musea openen vanaf aankomende week weer de deuren. Vanaf 1 juni, op tweede Pinksterdag, zijn bezoekers weer welkom in het Brandweermuseum en het Kristalmuseum. Museumboerderij de Lebbenbrugge gaat weer open vanaf dinsdag 2 juni. Vanwege de landelijke maatregelen zijn de musea sinds half maart gesloten. Aan deze lange periode komt een eind, nu vanaf 1 juni de maatregelen deels worden versoepelt.

Het Brandweermuseum gaat open op 1 juni om 12.00 uur. In de maand juni is het museum dagelijks geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Vanwege het limiet aan de bezoekers, wordt geadviseerd om vooraf te reserveren. Dit kan telefonisch via 0545-271966 (maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur) of per e-mail via info@tiborculo.nl. Tijdens de reservering kunt u aangeven op welke dag en hoe laat u wilt komen. Er zijn nog wel enkele maatregelen van kracht in het museum: “Er zijn voor alsnog geen rondritten mogelijk, wanneer dit weer kan informeren wij u hier zo snel mogelijk over. Foto’s maken, van u of uw (klein)kinderen op of in een brandweerwagen is op dit moment niet toegestaan.”

Het Kristalmuseum opent maandag en is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In de gesloten periode heeft het museum niet stilgezeten. Het Kristalmuseum nodigt iedereen dan ook uit de nieuwigheden te bekijken. Reserveren is verplicht. Dit kan telefonisch via 0545-272200 of per e-mail via info@kristalmuseum.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook