Home » Borculo » Code rood vanwege kou en sneeuw
Algemeen
Borculo
Featured

6 februari 2021

Code rood vanwege kou en sneeuw

Code rood vanwege kou en sneeuw

BORCULO – Het KNMI heeft code rood afgegeven voor zondag vanwege het winterweer. De waarschuwing gaat middernacht in en duurt tot zondagavond.

Vanavond begint het met sneeuwen en wordt het een stuk kouder. Morgen waait er een stevige oosterwind, waardoor er sneeuwjacht kan ontstaan die sneeuwduinen veroorzaken. Mogelijk wordt het zicht minder dan 500 meter. Door de wind en de sneeuw kan de gevoelstemperatuur zakken tot diep onder het vriespunt.

De aankomende dagen wordt het snijdend koud met temperatuur tot wel -10 graden Celsius. Door de sneeuw kan het lokaal nog kouder worden. De verwachting is dat er in de loop van volgende week geschaatst kan worden. IJsclub Borculo heeft laten weten dat ze open gaan met enkele maatregelen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com