Home » Algemeen » Berkel Palace na 30 jaar overgenomen
Algemeen
Borculo
Featured

21 juli 2022

Berkel Palace na 30 jaar overgenomen

Berkel Palace na 30 jaar overgenomen

BORCULO – Opnieuw overname nieuws in de Borculose horeca. Waar al eerder Grand café de Gracht werd overgenomen en Bistro de Olliemölle van eigenaar wisselde, krijgt ook Berkel Palace een nieuwe eigenaar. Na dertig jaar stopt Margreet Dolphijn met het hotel en restaurant.

Berkel Palace was jaren lang populair bij fietsers, feesten en partijen. Het hotel werd door vele toeristen bezocht, evenals door bouwvakkers van het naastgelegen Friesland Campina. Vele kegelverenigingen en koren maakten praktisch gebruik van Berkel Palace.

De nieuwe eigenaar van het horecapand is Leisurelands. Zij zijn druk bezig met een transformatie van de Hambroekplas, waar onder andere een vakantiepark moet komen. Wat de nieuwe rol van Berkel Palace gaat worden, is nog niet bekend. Het hotel en restaurant zijn in de zomer nog gewoon geopend. In oktober neemt Margreet officieel afscheid.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com