Home » Borculo » Man aangehouden in Borculo na vondst drugslab
Algemeen
Berkelland

13 augustus 2017

Man aangehouden in Borculo na vondst drugslab

Man aangehouden in Borculo na vondst drugslab

NOORDIJK / BORCULO – In Borculo is gisterenavond 12 augustus rond 23.00 uur een man aangehouden na de vondst van een groot drugslab in Noordijk. De vondst werd gedaan aan de G.L. Rutgersweg in het dorpje.
De politie vroeg gisterenavond op social media uit te kijken naar een verdacht persoon. Bij de inval vluchtte hij een weiland in en raakte uit het zicht van de helikopter. Hij werd later dus aangehouden in Borculo.  Ook werd bij het pand zelf een man aangehouden die mogelijk betrokken is bij het maken van drugs.
Bij de inval werd gebruik gemaakt van een politiehelikopter die de omgeving in de gaten hield. Meerdere spullen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Meer informatie is nog niet bekend.

Wellicht ook interessant:

– Kasteel van Borculo ’t hof’ wordt herbouwd
– Een kijkje in het nieuwe crematorium
– Doorstart voor Butterfly World?

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com