Algemeen
Borculo
Featured

27 december 2019

Best gelezen berichten van 2019

Best gelezen berichten van 2019

Het jaar 2019 zit er weer bijna op en er is het afgelopen jaar weer veel gebeurd in Borculo. In dit overzicht zetten we de top 10 best gelezen berichten van 2019 op een rijtje.

10. Inbraak in Woning in Borculo, politie zoekt getuigen

In de laatste week van november en de eerste week van december zijn er diverse woninginbraken gepleegd in Borculo. Lees het hele bericht hier.

9. Tientallen verdwaalde zakken plastic in Borculo

Door een verandering in het ophalen van de plastic zakken, lagen er verspreid door Borculo tientallen verdwaalde zakken met plastic, wat zorgde voor grote irritatie onder de inwoners. Lees het hele bericht hier.

8. Basisschool de Wereldboom sluit de deuren

Na het schooljaar 2018/2019 was het doek gevallen door basisschool de Wereldboom. Het aantal leerlingen van de school nam af en zorgde ervoor dat de school de deuren moest sluiten. Lees hier het hele bericht.

7. Nieuwe locatie voor kermis tijdens Septemberfeest

Sinds dit jaar heeft de kermis een nieuwe locatie. In plaats van de ijsbaan, werd de kermis dit jaar voor het eerst opgesteld rond het gemeentehuis. Lees het hele bericht hier.

6. Nieuwe locatie van Have a Nice Day Festival bekend

In 2019 kwam het Have a Nice Day festival naar Borculo. De eerste editie werd gehouden in het openluchttheater ’t Galgenveld. Lees hier het hele bericht.

5. Bedrijfsongeval in Borculo, traumahelikopter ingezet

Bij een bedrijfsongeval op het industrieterrein in Borculo is een persoon gewond geraakt. Er is een traumahelikopter ingezet om assistentie te verlenen. Lees het hele bericht hier.

4. Bakkerij Liebrand sluit de deuren

In mei sloot bakkerij Liebrand, na tientallen jaren, de deuren. Inmiddels is het pand, aan de Muraltplein, weer verkocht. Wat er precies in komt, is nog niet bekend. Lees het hele bericht hier.

3. Zwaargewonde na instorten muur in centrum

Bij sloopwerkzaamheden aan een winkel in het centrum is begin december een zwaargewonde gevallen. Lees hier het hele bericht.

2. Hambroekplas verandert naam vanwege veganisten

De 1 april-grap van 2019 is één van de best gelezen berichten van het afgelopen jaar. Lees hier het hele bericht.

1. Goedkoopste tankstation van Nederland in Borculo

Goed nieuws voor iedereen die vaak moest tanken in 2019. De Tango was één van de goedkoopste tankstations van Nederland. Inmiddels staat het tankstation op plaats drie, blijkt uit nieuw onderzoek. Lees het hele bericht hier.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook