Home » Borculo » Petitie gestart tegen opheffen lijn 56
Algemeen
Borculo

15 oktober 2021

Petitie gestart tegen opheffen lijn 56

Petitie gestart tegen opheffen lijn 56

BORCULO – Eerder deze week werd bekend gemaakt dat buslijn 56, van Borculo naar Deventer, per december wordt opgeheven. Voor veel scholieren en studenten is het opheffen van de lijn een doorn in het oog. Vaker overstappen, maar vooral de prijsverhoging van het alternatief, een buslijn van Borculo naar Zutphen, is een zere plek voor vele reizigers.

Een van de getroffen reizigers, Amber Veldhuis, is een petitie gestart tegen het overheffen van de buslijn. Inmiddels zijn er al bijna 2000 handtekening verzameld. “Buslijn 56 wordt per 12/13 verheven omdat buschauffeur de wegen waar ze door moeten niet gunstig vinden rijden. Deze bus wordt veel gebruikt door scholieren en mensen die naar werk moeten. Nu is er een “oplossing” bedacht via Zutphen maar dit is alles behalve gunstig. Zeg nee tegen de opheffing van bus 56.” is de lezen op de pagina van de petitie.

Ben jij ook tegen het opheffen van de lijn? Teken de petitie HIER.

LEES OOK: Plannen aanpassingen centrum gepresenteerd

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com